Πρόσκληση Συμμετοχής του Επιμελητηρίου Ηλείας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) προς τις επιχειρήσεις μέλη του. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μελών, μέχρι 15/7/2024.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλαίσιο της στήριξης προώθησης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, προτίθεται αναλόγως από το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων μελών του να συμμετέχει με περίπτερο χώρο στην 88η ΔΕΘ, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 7 έως τις 15/09/2024 με τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τα μέλη του Επιμελητήριου Ηλείας μπορούν να επισκέπτονται το site του επιμελητήριου : www.iliachamber.gr  ή να επικοινωνούν με τον αρμόδιο στο τηλ. 26210 36895, κ. Γεράνιο Ιωάννη και στο mail : geraniosj@iliachamber.gr .

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μελών, μέχρι 15/7/2024.

Προηγούμενο Δυνατότητα κατάταξης αποφοίτων των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης σε Τμήματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με κύριο αντικείμενο τις τουριστικές σπουδές
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας